Main Index: Albanian Bible

 

1 Chronicles 1

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29]

1CHRON 1:1 Adami, Sethi, Enoshi,

1CHRON 1:2 Kenani, Mahalaleeli, Jaredi,

1CHRON 1:3 Enoku, Methusalehu, Lameku,

1CHRON 1:4 Noeu, Semi, Kami dhe Jafeti.

1CHRON 1:5 Bijtė e Jafetit ishin Gomeri, Magogu, Madai, Javani, Tubali, Mesheku dhe Tirasi.

1CHRON 1:6 Bijtė e Gomerit ishin Ashkenazi, Rifathi dhe Togarmahu.

1CHRON 1:7 Bijtė e Javanit ishin Elishami, Tarshishi, Kitimi dhe Dodanimi.

1CHRON 1:8 Bijtė e Kamit ishin Kushi, Mitsraimi, Puti dhe Kanaani.

1CHRON 1:9 Bijtė e Kushit ishin Seba, Havilahu, Sabtahu, Raamahu dhe Sabtekahu. Bijtė e Raamahut ishin Sheba dhe Dedani.

1CHRON 1:10 Kushit i lindi Nimrodi, qė filloi tė jetė njė njeri i fuqishėm mbi tokė.

1CHRON 1:11 Mitsraimit i lindėn: Ludimėt, Anamimėt, Lehabimėt, Naftuhimėt,

1CHRON 1:12 Pathrusimėt, Kasluhimėt (prej tė cilėve dolėn Filistejtė) dhe Kaftorimėt.

1CHRON 1:13 Kanaanit i lindi Sidoni, i parėlinduri i tij, dhe Hethi,

1CHRON 1:14 Gebusejtė, Amorejtė, Girgasejtė,

1CHRON 1:15 Hivejtė, Arkejtė, Sinejtė,

1CHRON 1:16 Arvadejtė, Tsemarejtė dhe Hamathejtė.

1CHRON 1:17 Bijtė e Semit ishin Elami, Asuri, Arpakshadi, Ludi dhe Arami, Uzi, Huli, Getheri dhe Mesheku.

1CHRON 1:18 Arpakshadit i lindi Shelahu dhe Shelahut i lindi Eberi.

1CHRON 1:19 Eberit i lindėn dy bij: njeri quhej Peleg, sepse nė ditėt e tij toka u nda, dhe i vėllai quhej Joktan.

1CHRON 1:20 Joktanit i lindi Almodali, Shelefi, Hatsarmavethi, Jerahu,

1CHRON 1:21 Hadorami, Uzali, Diklahu,

1CHRON 1:22 Ebali, Abimaeli, Sheba,

1CHRON 1:23 Ofiri, Havilahu dhe Jobabi. Tė tėrė kėta ishin bijtė e Joktanit.

1CHRON 1:24 Semi, Arpakshadi, Shelahu,

1CHRON 1:25 Eberi, Pelegu, Reu,

1CHRON 1:26 Serugu, Nahori, Terahu,

1CHRON 1:27 Abrami, qė ėshtė Abrahami.

1CHRON 1:28 Bijtė e Abrahamit ishin Isaku dhe Ismaeli.

1CHRON 1:29 Kėta janė pasardhėsit e tyre: i parėlinduri i Ismaelit ishte Nebajothi; pastaj vinin Kedari, Abdeeli, Mibsami,

1CHRON 1:30 Mishma, Dumahu, Masa, Hadadi, Tema,

1CHRON 1:31 Jeturi, Nafishi dhe Kedemahu. Kėta ishin bijtė e Ismaelit.

1CHRON 1:32 Bijtė e Keturahės, konkubinės sė Abrahamit: ajo lindi Zimramin, Jokshanin, Medanin, Madianin, Ishbakun dhe Shuahun. Bijtė e Jokshanit ishin Sheba dhe Dedani.

1CHRON 1:33 Bijtė e Madianit ishin Efahu, Eferi, Hanoku, Abidahu dhe Eldaahu. Tė tėrė kėta ishin bijtė e Keturahut.

1CHRON 1:34 Abrahamit i lindi Isaku. Bijtė e Isakut ishin Esau dhe Izraeli.

1CHRON 1:35 Bijtė e Esaut ishin Elifazi, Reueli, Jeushi, Jalami dhe Korahu.

1CHRON 1:36 Bijtė e Elifazit ishin Temani, Omari, Tsefoi, Gatami, Kenazi, Timna dhe Amaleku.

1CHRON 1:37 Bijtė e Reuelit ishin Nahathi, Zerahu, Shamahu dhe Mizahu.

1CHRON 1:38 Bijtė e Seirit ishin Lotani, Shobali, Tsibeoni, Anahu, Dishoni, Etseri dhe Dishani.

1CHRON 1:39 Bijtė e Lotanit ishin Hori dhe Hemani; Timna quhej e motra e Lotanit.

1CHRON 1:40 Bijtė e Shobalit ishin Aliani, Manahathi, Ebali, Shefi dhe Onami. Ajahu dhe Anahu ishin bij tė Tsibeonit.

1CHRON 1:41 Dishoni ishte bir i Anahut. Bijtė e Dishonit ishin Hemdani, Eshbani, Ithrani dhe Kerani.

1CHRON 1:42 Bijtė e Etserit ishin Bilhani, Zaavani dhe Akani. Bijtė e Dishanit ishin Utsi dhe Arani.

1CHRON 1:43 Kėta janė mbretėrit qė mbretėruan nė vendin e Edomit para se ndonjė mbret tė mbretėronte mbi bijtė e Izraelit: Bela, bir i Beorit; emri i qytetit tė tij ishte Dinhabah.

1CHRON 1:44 Kur vdiq Bela, nė vend tė tij mbretėroi Jobabi, bir i Zerahut nga Botsrahu.

1CHRON 1:45 Kur vdiq Jobabi, nė vend tė tij mbretėroi Hushami nga vendi i Temanitėve.

1CHRON 1:46 Kur vdiq Hushami, nė vend tė tij mbretėroi Hadadi, bir i Bedadit, qė mundi Madianitėt nė fushat e Moabit; qyteti i tij quhej Avith.

1CHRON 1:47 Kur vdiq Hadadi, nė vend tė tij mbretėroi Samlahu nga Masre Kahu.

1CHRON 1:48 Kur vdiq Samlahu, nė vend tė tij mbretėroi Sauli nga Rehobothi mbi Lum.

1CHRON 1:49 Kur vdiq Sauli, nė vend tė tij mbretėroi Baal-Hanani, bir i Akborit.

1CHRON 1:50 Kur vdiq Baal-Hanani, nė vend tė tij mbretėroi Hadabi. Emri i qytetit tė tij ishte Pan dhe e shoqja quhej Mehetabeel; ishte bijė e Matredit, qė ishte e bija e Mezahabit.

1CHRON 1:51 Pastaj vdiq Hadabi. Krerėt e Edomit ishin: shefi Timnah, shefi Avlah, shefi Jetheth,

1CHRON 1:52 shefi Oholibamah, shefi Elah, shefi Pinon,

1CHRON 1:53 shefi Kenaz, shefi Teman, shefi Mibtsar,

1CHRON 1:54 shefi Magdiel, shefi Iram. Kėta ishin shefat e Edomit.

 

Created with HTMLCompiler by BibleDatabase